Over onsBas Schippers en Dana Ungureanu richtten in 2010 Wintersport met Bas op. Dana en Bas wonen ’s winters in Zell am See, waar zij beiden al een aantal jaren werken als skileraar en manager van een skischool. Hun kennis van het skigebied is groot en ze hebben veel ervaring met de begeleiding van kleine en grote groepen. Persoonlijke benadering staat voorop bij Bas en Dana –  vanaf het boeken van de reis tot aan de terugreis staan zij klaar voor uw deelnemers en u als organisator. Ze hebben goede contacten in de regio, wat regelen en improvisatie eenvoudig maakt, ongeacht de wensen van de deelnemers aan uw reis.

 
De gezichten achter Wintersport met Bas
Bas Schippers
“Skiën is een belangrijk deel van mijn leven – toen ik vier was skiede ik al. Vanaf dat ik acht was tot mijn achttiende heb ik op internationaal niveau wedstrijden geskied. De jaren daarna is skiën door school en werk op een lager pitje komen te staan. Een paar jaar geleden besloot ik mijn instructeursdiploma ‘s te halen om van mijn passie mijn werk te maken. Via Wintersport met Bas wil ik mensen graag kennis laten maken met wintersport, en de meer ervaren wintersporters wil ik graag een nieuwe, sportieve en relaxte beleving bieden.”
Dana Ungureanu
“Vergeleken met Bas is mijn eerste wintersportvakantie relatief kort geleden – maar vanaf dat moment wist ik dat het zeker niet mijn laatste zou zijn. Nu ben ik gediplomeerd skileraar en heel trots op wat Wintersport met Bas bereikt heeft, en ik ben vastbesloten om dat vast te houden en uit te bouwen. Ik heb een achtergrond in reclame, pr en communicatie, en zowel zakelijk als in de sportsector en privé heb ik van alles georganiseerd. Het is prachtig om wintersportreizen te regelen waarbij de meest uiteenlopende wensen uitkomen.”

Met z’n allen op wintersport, goed idee. Maar hoe haal je er voor iedereen in je vriendengroep of team het beste uit? Simpel. Wintersport ... lees verder
Je collega’s in de sneeuw leren kennen – wij hebben ervaren dat er geen betere manier is om de teamspirit te versterken. Wintersport met Bas... lees verder
Skilessen, vergaderingen, teambuilding of après-ski op tweeduizend meter: Wintersport met Bas stelt reizen samen voor uw medewerkers, zaken... lees verder
Met het gezin op wintersport: daar komt veel bij kijken. Het valt Wintersport met Bas op dat het geduld van het hele gezin op de proef wordt ... lees verder
   

Voordelen

 

Contactformulier


Onze bestemmingen in Oostenrijk
We zijn goed thuis in Zell am See – Kaprun en Kirchberg in Tirol. Heb je een andere wintersportplaats op het oog? Geen probleem. Neem contact op en we nemen de mogelijkheden met je door.

Zell am see/ Kaprun
De meeste reizen van Wintersport met Bas gaan naar Zell am See – Kaprun. Twee wintersportplaatsen met allure die beide in Europa Sportregion liggen. Het is, vol traditionele gemütlichkeit, een modern skigebied dat het predicaat ‘Oostenrijk in het klein’ waarmaakt. Het biedt voldoende mogelijkheden voor zowel beginners als gevorderden. Bovendien garandeert de hooggelegen Kitzsteinhorn-gletsjer sneeuwzekerheid.
Tirol
Onlangs hebben we het reisaanbod uitgebreid met Kirchberg in Tirol, in de Kitzbüheler Alpen. Ook in dit skigebied zijn we goed thuis en kunnen we van alles regelen om je groepsreis tot een bijzondere beleving te maken. Vanaf zowel de luchthaven van Innsbruck als Salzburg bedraagt de transfer ongeveer een uur. We kunnen ook een rechtstreekse reis per touringcar vanuit Nederland regelen. Of je komt met de groep op eigen gelegenheid.
 
  • Flexibele reisdata en reisduur.

  • We regelen net zo veel of weinig als je wilt.

  • Veel extra’s mogelijk, van programmaboekjes tot sneeuwscooterrace.

  • Mogelijkheid tot apart factureren.

  • Altijd een contactpersoon aanwezig ter plaatse.

  • Altijd persoonlijk: van zakelijk evenement tot familie-uitje, en van aanvraag t/m nazorg.

  • Specialisme: Oostenrijk.

  • Liever een andere wintersportbestemming? Ook dit is mogelijk.

  • Uitgebreide kennis van accommodaties en gebied.
 
 
 

2012 Wintersport met Bas - KvK: 50555790 - Voorwaarden
Design @ Villaro Creatieve Media BV - Haarlem

volg ons